20
Jun

Sincronització horària del Windows poc fiable

Posted by on in Bloc
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 3162
  • 0 Comentari
  • Print

El Windows té una opció que permet sincronitzar l'hora amb un servidor horari. Per defecte, ve configurat per sincronitzar-se un cop a la setmana amb el servidor time.windows.com, mantingut directament per Microsoft.

En el registre de successos de molts ordinadors es troben, sovint, errors de sincronització de l'hora.

El protocol utilitzat per la sincronització horària és l'NTP, la pàgina web oficial del qual és http://www.ntp.org, i per ajuda i documentació és http://support.ntp.org. D'aquí, precisament, n'extrec el següent paràgraf:

Stand-alone Windows servers and clients are automatically configured to poll time.windows.com at one-hour intervals. The time.windows.com server (actually a cluster of servers) is maintained by Microsoft. However, time.windows.com is notoriously unreliable and heavily loaded, so configuring a different time source or multiple sources is probably wise.

Traduit seria, més o menys:

El Windows ve configurat per sondejar time.windows.com a intervals d'una hora. El servidor time.windows.com (en realitat, un clúster de servidors) és mantingut per Microsoft. No obstant això, time.windows.com és molt poc fiable i està molt carregat, de forma que canviar el servidor horari és aconsellable.

Tot i que en la primera frase no estic d'acord, perquè la freqüència de sincronització és setmanal, no cada hora, tota la resta del paràgraf és absolutament certa.

D'aquesta manera, es pot provar qualsevol dels que apareixen en aquesta llista que siguin d'accés obert.

Sincronització horària Windows

0

Comentaris

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Dimecres, 21 Novembre 2018